Щодо заохочення адвокатів

Шановні колеги!

Рада адвокатів області розуміє, що у складних обставинах військового стану адвокатам не легко виконувати свої професійні обов’язки, більше 40 адвокатів мобілізовано до лав Збройних сил та територіальної оброни, а справ у слідчих та судах не зменшується. У кожного з нас через воєнне лихоліття збільшилася кількість особистих проблем, багато разом з дітьми виїхали за кордон, у багатьох ускладнилися сімені справи через мобілізацію чоловіків, багато займаються волонтерською діяльністю і т.і.
Але ми зазначаємо, що адвокати у таких непростих обставинах з честю виконують свої адвокатські обов’язки, проявляючи високий професіоналізм та заслуговують на повагу й відзначення, не дивлячись на умови військового стану.

Радою адвокатів Вінницької області до Дня адвокатури буде вирішуватися питання щодо заохочення адвокатів, які досягли значних успіхів по захисту своїх клієнтів у кримінальних, цивільних, адміністративних та господарських провадженнях: виграні складні справи, виправдовувальні вироки та інші позитивні наслідки за результатами розгляду таких справ; ведення складних багатоепізодних або резонансних справ; активне підтримання принципової позиції захисту і т.і.

У кого є такі справи, просимо (не затягуючи) повідомити про це Раду адвокатів з коротким викладом обставин (на цій фейсбучній сторінці https://www.facebook.com/groups/537067173146734/posts/2101495836703852/ або на електронну пошту Ради vinkdka@ukr.net ). Чекаємо!!!!

З повагою, –

Голова Ради адвокатів
Вінницької області Терещенко О.В.