Михайловська Інна Олександрівна

Михайловська Інна Олександрівна

Ми працю любимо, що в творчість перейшла,
І музику валку, що ніжно серце тисне
У щастя людського два рівних є крила:
Троянди й виноград, красиве і корисне.

М.Рильський

ДВА КРИЛА ЖИТТЄВОЇ СТЕЖКИ
АДВОКАТА МИХАЙЛОВСЬКОЇ ІННИ ОЛЕКСАНДРІВНИ

Що ми знаємо один про одного, коли зустрічаємося у сірі будні в судових коридорах, кабінетах слідчих, за чашечкою кави, на лавочках в парку чи біля свого будинку? Та майже нічого, якщо ми не зовсім близькі люди. Але ж кожна людина має якусь свою ізюминку, індивідуальність, а особливо, коли це творча особистість, з Божим даром, нестандартним і своєрідним баченням світу.

Деяким людям подобається малювати, іншим – слухати музику, писати вірші, романи тощо. Творчі люди дуже тонко відчувають все, що відбувається навколо, їх приваблює усе красиве. Для них мистецтво – це не просто гарні речі чи картини, а справжня прикраса життя. Місце для творчості є у кожній професії, але для деяких спеціальностей “почуття прекрасного” має вирішальне значення.

Саме творчі люди є дороговказом для всіх інших: без них, без їхньої індивідуальності, своєрідного бачення світу ми нічого не варті. Саме такою креативною та творчою особистістю є наша колега-адвокат Михайловська Інна.

Ії художня техніка є цікавою та багатогранною. Місце її творам у галереях, щоб радувати та зігрівати душі глядачів.

Ось як описує свою першу іскорку творчості п. Інна:
«Однажды в 2011 году я проснулась с ясным пониманием того, что сейчас же встану, оденусь, пойду куплю холст, масло ворвусь в мастерскую своего близкого друга художника и выплесну все то, что меня переполняет в Свое произведение. Я конечно же понимала, что в последний раз держала кисть и акварельные краски 15 лет назад в восьмом классе на уроках рисования. Но Решила – Достигну и этому Быть. Ведь в картине главное не техника, а Душа…
Да, мне пришлось долго мучиться, умирать прежней и Возродиться новой до этого знаменательного Утра…
Но все, что нас не убивает – делает нас Сильней.
И тогда Птица-Феникс делает свой первый взмах крыльями и ощущает как Жизнь струится по ее телу, как Энергией наполняются и светятся ее крылья, как приходит устойчивость в ногах, как появляется Уверенность, Осознанность, Желание: ЖИТЬ… ЛЮБИТЬ… ТВОРИТЬ…»

Вашій увазі деякі з творчих доробок шанованої Інни Олександрівни: