Вітаємо Ольгу Терещенко з ювілеєм!

16 липня свій ювілей святкує відомий адвокат, заслужений юрист України, голова Ради адвокатів Вінницької області Ольга Терещенко.

Ольгу Василівну можна без перебільшення назвати людиною-легендою. Вона одна із тих завзятих професіоналів, хто стояв у витоків зародження та розвитку адвокатури в Незалежній Україні і вже понад 30 років віддано служить цінностям та принципам адвокатської професії.

Ольга Василівна більше 20 років обіймає посаду голови Президії адвокатського об’єднання «Вінницька обласна колегія адвокатів» та понад 10 років очолює Раду адвокатів Вінниччини. Є почесним членом Ради старійшин адвокатури. Це свідчить про безмежну повагу та довіру, яку проявляють до неї не тільки колеги, а й інші представники професійних кіл галузі правосуддя.

Будучи лідером адвокатських організацій, вона відстоює права адвокатури, формує високі стандарти професії, щедро ділиться досвідом із молодими поколіннями, а також є одним із ініціаторів відродження історичної пам’яті адвокатури Вінниччини.

Ольга Василівна любить повторювати молодим адвокатам: «Щоб стати гарними фахівцями та шанованими адвокатами в майбутньому, треба вже зараз не гаяти часу, а вчитися, вчитися і вчитися. Іншого шляху здобуття авторитету в нашій професії і поваги серед людей немає».

Разом зі всією адвокатською спільнотою від щирого серця вітаю Вас з Днем народження! Нехай Ваша мудрість, оптимізм, висока професійність та виваженість ще багато довгих років будуть прикладом та мотивацією для колег, а людська вдячність та родинне тепло будуть безмежними.

Многая літа!

З повагою 
голова НААУ, РАУ Лідія Ізовітова