Зверніть увагу!

Шановні колеги!

Вже повністю вступив у свої права 2023 рік, який, як ніколи, через війну, вимагає від кожного з нас повної концентрації, витримки, мудрості, чіткості та виваженості у своїх діях. Всі наші проблеми, недоліки у роботі матеріалізуються кожен день через скарги до Ради , велику кількість скаржників, навіть з віддалених районів, телефонних дзвінків з судів про неявку адвокатів і т.і.

Рада адвокатів області, хоча і не дуже хоче викладати свої настанови та займатися моралізаторством, все ж звертає увагу на наступне:

  • перегляньте усі Ваші провадження, сформуйте чіткий графік Ваших дій у щоденниках, щоб потім не було: «забув», «пропустив», «не знав» і т.і.;
  • переглянути свої матеріальні взаємовідносини з клієнтами та дані клієнтам обов’язки. Ніщо більше так не дискредитує адвоката, як скарга клієнта на те, що адвокат взяв в якості гонорару певну суму, а клієнт на протязі півроку не може його знайти та зв’язатися. …
  • наголошуємо також на тому, що до 31 січня кожен практикуючий адвокат (який не звільнений від внесків) повинен сплатити внески на розвиток адвокатського самоврядування на рахунки Ради та РАУ. Ігнорування цієї вимоги потягне за собою неможливість користуватися особистим кабінетом РАУ, роздруковувати ордера , вносити зміни до реєстру, користуватися послугами адміністратора першого рівня Ради регіону і т.і.

Бажаємо Вам удачі у Ваших повсякденних справах!!!!

З повагою, –

Рада адвокатів Вінницької області