Ратушний Абрам Юхимович

Ратушний Абрам Юхимович

Ратушний Абрам Юхимович
(1927 р.)
Батьківщиною Абрама Юхимовича є с. Беліловка Житомирської області , де він народився в 1927 році в родині службовця. В 1935 році разом з батьками переїхав у м. Київ, де поступив на навчання у школу. В 1941 році родину було евакуйовано у м. Казалинськ.

Після повернення в 1944 році у м. Київ Абрам Юхимович поступив на навчання у Київський електромеханічний технікум, а в 1945 році – Київську юридичну школу, яку успішно закінчив. В 1953 році закінчив повний курс юридичного факультету Київського державного університету.

За направленням Міністерства юстиції з 23.11.1946 року Ратушного А.Ю. було зараховано стажистом Козятинської юридичної консультації.

Після успішного закінчення стажування в 1947 році Абрам Юхимович став адвокатом цієї ж консультації, а вже через декілька років беззмінним завідуючимюридичної консультації Козятинського району до 14 червня 1995 року (до виїзду з родиною за кордон на постійне місце проживання), тобто більше 40 років.

За довголітній труд Абрам Юхимович неодноразово заохочувався, практично не мав жодного суттєвого зауваження, очолювана ним консультація з року в рік була в перших рядах по якості роботи та з інших показників.

Пам’ятають Абрама Юхимовича в Козятині до цього часу як чудову людину та сім’янина , відмінного працівника та колегу, який залишив у пам’яті містян слід на довгі-довгі роки.